Glasa in balkong villa

Privatperson

Villaägare i Uppsala som vill glasa in balkongen? Karpia hjälper privatpersoner med alla typer av fastigheter. Läs mer längre ner.

Glasa in balkongen – enklare än du tror

Konsultation, välja lösning, ritning, ansöka om bygglov, produktion, leverans, montering – känns vägen till en inglasad balkong lång och krånglig? Oavsett inglasning vägleder Karpia dig genom alla skeden i processen. Lämna över det svåra till oss.

Hur går det då till? Först gör vi ett kostnadsfritt hembesök där vi avgör vilken lösning som skulle passa bäst för just er balkong, terrass eller uterum. En skräddarsydd inglasningslösning som möter de högsta kraven på kvalitet och design. När ni sedan godkänt den designritning och tidsplan vi presenterar för er skrider vi till verket! Monteringen sker smärtfritt och när vi är klara är vi extra noga med att allt ska vara lika rent som innan.

Våra inglasningar för privatpersoner:

  • Balkong
  • Terrass
  • Uterum
  • Skjutdörrar
  • Tillbehör

Vad kostar det att glasa in balkongen?

Flera faktorer avgör hur mycket det kostar att glasa in en balkong: form, mått, monteringssätt, tekniska krav, glastyp och val av isolering är några av dessa. Vårt inledande hembesök ingår alltid i priset där vi undersöker balkongen och tar fram en individuell offert för inglasningen. Undersökningens resultat blir underlaget för vårt förslag som består av en tydlig planerings- och kostnadskalkyl.

Glasar ni in villabalkongen med Karpia Inglasning får ni patenterade produkter med säkerhetsglas samt generösa garantier, 5 år, för både material och arbete. Kontakta oss redan idag för din offert!

Låt inte finansieringen bli ett problem

Behöver du ta ett lån för att glasa in balkongen? Inga problem, vi har ett samarbete med Wasa Kredit som hjälper dig att förverkliga din inglasningsidé. Om du uppfyller ett antal grundkrav kan du låna mellan 10 000 och 250 000 kronor, utan säkerhet.

Glasklart hela vägen

Steg för steg, så fungerar en inglasning med Karpia.

inglasning uppsala

Du bokar ett gratis hembesök

Vi diskuterar tillsammans olika lösningar och tar sedan fram en offert.

inglasning uppsala

Vi presenterar offert

Vi gör en utförlig offert som du tar ställning till. 

inglasning uppsala

Vi glasar in

Luta dig tillbaka medan vi utför monteringen. 

inglasning uppsala

Du blir nöjd

Klart! Vi har 5 års garanti för både material och montering.

Sätt igång idag

Behöver du hjälp med inglasning?

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi återkommer så fort vi kan.

Obligatoriskt