Inglasning Norrtälje & Uppsala

Vi glasar in din vardag

Karpia är mångåriga experter på alla former av inglasning i Norrtälje- och Uppsalaområdet. Glasklara monteringar, varje gång. Läs mer längre ner.

Inglasning i Norrtälje och Uppsala

Över ett decennium av glas

När man beställer en inglasning vill man att det kommer en montör som vet vad hen sysslar med. Det gör vi. I mer än 10 år har vi utfört inglasningar i Uppsala och Norrtälje för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Uppland är ett område vars villkor vi kan utan och innan.

Din trygghet är viktigast. Vi ger dig alltid 5 års garanti på både arbetet och materialet.

Balkong, terrass eller uterum – oavsett vilken inglasning du vill ha så ska den bli exakt som du tänkt dig. Vår process är därför noggrann och bygger på kommunikation. Inledningsvis åker vi hem till dig och studerar vilka förutsättningar som råder, tar mått och diskuterar vilka möjligheter som finns tillsammans med dig. Kort därefter presenterar vi ett komplett plan för projektet tillsammans med ett förslag på lösning, kostnad och tidsplan.

Företräder du ett företag eller en bostadsrättsförening? Vi kan självfallet ta fram ett kostnadseffektivt inglasningsförslag för hela fastigheten. Vid behov hjälper vi dig sedan att presentera förslaget för styrelse och andra medlemmar.

Inglasning Norrtälje Uppsala

Lämna det svåra till oss

Ett sätt för oss att garantera ett prickfritt resultat är att vi sköter alla faser av inglasningsprocessen själva. På så vis kan du vara säker på att du får den bästa kvaliteten som finns på marknaden. Karpia finns vid din sida från planeringsstadiet, ansökan om bygglov, finansiering och slutligen leverans och montering. En vattentät metodik som gör att vi med högt huvud kan utlova en fem års garanti till dig som kund. Garantin innefattar både vårt utförda arbete och materialet.

Vänta inte med ditt inglasningsprojekt, kontakta oss redan idag så bokar vi ett kostnadsfritt möte!

Kreativitet, design & funktion

Vårt signum är kreativa lösningar som lyckas kombinera överlägsen design med svårslagen funktionalitet. Vi ger skräddarsydda förslag på olika modeller och system.

Effektivitet & professionalism

Vi arbetar effektivt och driver processen på ett proffsigt sätt. Detta för att du ska känna dig trygg med våra produkter och service.

Kvalité & garanti

Allt vi erbjuder är resultatet av långvarig innovation och produktutveckling. Du har alltid fem års garanti på material och montering!

Smart finansiering

Behöver du ta ett lån? Vår samarbetspartner Wasa Kredit hjälper dig med finansieringen.

Vanliga frågor om inglasning

Här har vi samlat ett antal vanliga frågor som vi ofta får av beställare av inglasning i Norrtälje och Uppsala.

Behöver jag ansöka om bygglov?

Ja, ett godkänt bygglov behövs för att glasa in balkongen eller altanen. På Karpia hjälper vi dig med hela ansökningsprocessen.

Vilka regler gäller vid inglasning av balkong?

Om du vill glasa in balkongen eller altanen och du äger en bostadsrätt eller villa/radhus, så behöver du ansöka om ett bygglov. Bor du i en bostadsrätt behöver du dessutom ett godkännande från din förening.

Bor du i en hyresrätt är det i stället din hyresvärd som behöver ansöka om bygglov, samt godkänna inglasningen. På Karpia hjälper vi både privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt byggföretag med bygglovsansökan.

Kan jag nyttja ROT-avdrag?

Vid inglasning av balkonger i flerbostadshus anses balkongen tillhöra fasaden och fasaden anses tillhöra fastighetsägaren/bostadsrättsföreningen. Därför kan du inte använda ROT. Vid inglasning av balkonger eller uteplatser på ägarlägenheter, villor och friköpta radhus äger man sin egen fasad och då kan man använda ROT. Det är då viktigt att du meddelar detta till säljaren innan din inglasning beställs.

Har jag någon garanti när jag glasar in med Karpia?

Vi ger dig alltid 5 års garanti på både arbetet och materialet.

Jobba på Karpia

Är du vår nästa montör eller säljare?

Glasklart hela vägen

Steg för steg, så fungerar Karpia inglasning.

inglasning uppsala

Du bokar ett gratis hembesök

Vi diskuterar tillsammans olika lösningar och tar sedan fram en offert.

inglasning uppsala

Vi presenterar offert

Vi gör en utförlig offert som du tar ställning till.

inglasning uppsala

Vi glasar in

Luta dig tillbaka medan vi utför monteringen. 

inglasning uppsala

Du blir nöjd

Klart! Vi har 5 års garanti för både material och montering.

års garanti

Säkerhetsglas

CE-märkta produkter

Anpassa design

3 000+

Inglasningar

10+

Års erfarenhet

1978

Beprövade sedan

96%

Kundnöjdhet

Sätt igång idag

Behöver du hjälp med inglasning?

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi återkommer så fort vi kan.

Obligatoriskt