Inglasning av balkong Uppsala

Balkonger

Läs mer längre ner.

Balkonginglasning Uppsala

Glasa in balkongen

Karpia är mångåriga experter på alla former av inglasning i Norrtälje- och Uppsalaområdet. Glasklara monteringar, varje gång.

Skräddarsydda balkonginglasningar i Uppsala

Vilken balkonginglasning passar er bostad? Villa eller lägenhet. Privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag. Vi har erfarenhet av balkonginglasning i Uppsala och Norrtälje för alla typer av fastigheter.

Planering är A och O för ett lyckat slutresultat. Därför gör vi alltid ett kostnadsfritt hembesök då vi undersöker förutsättningarna och tillsammans med dig diskuterar vilken skräddarsydd lösning som är optimal. Sedan sätter vi oss vid ritbordet och återkommer med en komplett ritning och tidsplan över balkonginglasningen. När du godkänt lösningen utför vi inom kort monteringen. Du behöver bara njuta av slutresultatet.

Fördelar med inglasning av balkong:

 • Skräddarsydd lösning
 • Höjer standarden boendet
 • Nyttja året runt
 • Väderskydd
 • Energibesparande
 • Minskar oljud
 • Ökad säkerhet
 • Maximera ytan
 • Skydd mot smuts och oinbjudna gäster
 • Miljövänlig lösning

Våra vanligaste balkonginglasningar:

 • Ramfritt vik-in-system – fullhöjdsglas
 • Skjutglas med ram – delat system
 • Skjutglas med ram – fullhöjdsglas
 • Balkongtak i glas eller kanalplast

Balkonginglasningar av Karpia

Förvandla din balkong till ett mysigt uterum

Kattsäkra balkongen

En Inglasad balkong ger nya möjligheter

Alltid 5 års garanti

Kvalitet är vårt mellannamn. Vi vet att du kommer bli riktigt nöjd med din nya balkong från oss. Därför vågar vi lova dig hela 5 års garanti på både material och montage.

Glasklart hela vägen

Steg för steg, så fungerar en balkonginglasning med Karpia.

inglasning uppsala

Du bokar ett gratis hembesök

Vi diskuterar tillsammans olika lösningar och tar sedan fram en offert.

inglasning uppsala

Vi presenterar offert

Vi gör en utförlig offert som du tar ställning till.

inglasning uppsala

Vi glasar in

Luta dig tillbaka medan vi utför monteringen. 

inglasning uppsala

Du blir nöjd

Klart! Vi har 5 års garanti för både material och montering.

Balkonginglasning - Några fler fördelar

Här ovan har ni fått ett litet smakprov på varför en inglasning av balkong kan vara fördelaktigt för just er. Här nedan kommer lite mer djupgående information om inglasningar som vi tycker att du borde känna till!

Njut av er balkong under fler månader än tidigare

Låt våren komma tidigare och hösten senare! Med en balkonginglasning från Karpia kan både du och dina växter njuta av din balkong flera månader längre än tidigare! Genom att skapa en skyddad miljö på er balkong håller vår inglasning kylan och vinden borta, vilket gör att ni kan njuta av utomhuslivet även när vädret inte är på topp. Tänk dig att kunna sitta ute med en kopp varm dryck och ta in de första solstrålarna på våren eller njuta av de färgglada höstvyerna utan att behöva frysa!

Öka säkerheten på din balkong med en inglasning

Gör din balkong till en trygg plats för barn och husdjur med en säker inglasning! Med våra högkvalitativa balkonginglasningar av tempererat säkerhetsglas kan du känna dig trygg och säker när du spenderar tid på balkongen med dina kära. Genom att installera en robust inglasning skapar du en barriär som skyddar både barn och husdjur från fallrisker samtidigt som du behåller den öppna känslan och utsikten.

Minska buller och annat oljud

Stäng ute ljudet från bilar och annat som väsnas med en inglasning av din balkong. Med vår högkvalitativa balkonginglasning får du inte bara en fridfull och tystare utomhusmiljö utan också en ökad komfort i ditt hem. Genom att glasa in balkongen skapas en effektiv ljudbarriär som blockerar oljudet från trafik och andra störande ljudkällor utifrån. Detta gör att du kan njuta av lugnet och avkopplingen på din balkong utan att störas av omgivande buller.

Öppningsbara inglasningar – Öppna upp eller stäng beroende på väder

Alla inglasningar som vi på Karpia installerar är öppningsbara för att ge dig maximal flexibilitet och komfort på din balkong. Glaspartierna öppnas upp och flyttas med enkelhet till ett hörn. Med våra öppningsbara balkonginglasningar kan du skapa en mångsidig och funktionell utomhusmiljö där du kan njuta av det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Vid sommarvärme kan du öppna upp och vädra medan du också kan stänga ute regn och vind vid sämre eller svalare väder.

Kostnadsfri inglasningsoffert

Vårt mål är att göra ditt inglasningsprojekt så enkelt och smidigt som möjligt. Därför erbjuder vi helt kostnadsfria hembesök där vi mäter upp din balkong och ger dig en prisuppgift!

Balkonginglasning i Uppsala från Karpia - Hur går det till?

Vi förstår att det kan kännas överväldigande att fatta beslut om balkonginglasning. Men oroa dig inte, vi har gjort processen så enkel och smidig som möjligt för dig!

Mätning av er balkong

Vi kommer ut till er, helt kostnadsfritt, för att mäta upp er balkong. Efter uppmätning skriver vi in alla mått i vårt mjukvarusystem. Här får ni möjlighet att se en 3D-modell på hur er balkonginglasning kommer att se ut. Detta ger er en tydligare uppfattning om hur det färdiga resultatet kommer att se ut.

Tillval till er inglasning

Vi kommer här tillsammans med er presentera de tillval som kan appliceras till just er inglasning. Detta innefattar men begränsar sig inte till gardiner, värmare, golvmatta, golvplattor, LED-belysning och mer. Oavsett om ni letar efter extra komfort, funktion eller estetiska förbättringar kan vi hjälpa er att skräddarsy er inglasning för att möta era exakta behov.

Offert & bygglovsansökan

Om ni är nöjda med vårt erbjudande och accepterar vår offert på balkonginglasningen kommer vi direkt att skicka en bygglovsansökan till kommunen. När vi har fått grönt ljus gällande bygglovsansökan påbörjar vi en order till vår inglasningsfabrik i Finland som kommer att börja tillverka er måttanpassade balkonginglasning. Ni behöver aldrig oroa er om pappersarbete eller ansökningar då vi sköter allt detta. Ni behöver bara luta er tillbaka och vänta medan vi tar hand om hela inglasningsprocessen från start till slut och uppföljning!

Montering av balkonginglasning

Efter att vi mottagit inglasningen från fabrik bokar vi en passande tid då vi kan besöka er för montering av er inglasning. Monteringen tar vanligtvis endast en till två dagar, beroende på omfattningen av projektet och storleken på er balkong.

Betalning

Om vi får möjligheten att installera er balkonginglasning behöver ni inte betala förrän inglasningen sitter färdigmonterad och ni är nöjda med vårt arbete. Ni behöver inte betala något i förskott.

Slutresultatet – en vacker och funktionell inglasning

Med en balkonginglasning från Karpia garanterar vi en vacker och funktionell inglasning som du kommer att älska att spendera tid i, oavsett tid på året!

Pris på balkonginglasning i Uppsala

För att få ett exakt pris på just er balkonginglasning behöver vi komma ut till er och mäta upp samt lägga till de tillval som är aktuella för er. Vi ser varje balkong och varje inglasning som unik och vi förstår vikten av att skapa en lösning som passar perfekt för er specifika situation. Därför är vi dedikerade till att skapa en skräddarsydd offert som tar hänsyn till alla era behov och önskemål.

Kom ihåg att detta är helt kostnadsfritt och att ni aldrig är bundna till att ta del av vårt erbjudande eller offert! Vi strävar efter att erbjuda en trygg och transparent process där ni som kund har full kontroll och frihet att fatta det beslut som är bäst för er. Vår prioritet är att ni känner er bekväma och nöjda med ert val, oavsett om ni väljer att gå vidare med oss eller inte. Så låt oss komma ut, utforska era inglasningsmöjligheter och skapa drömbalkongen tillsammans!

Balkonginglasning i Uppsala - Vi ger er en trygg upplevelse

Vi på Karpia inglasning AB har arbetat med inglasning av uterum och balkonginglasningar i över 14 år. Under denna tid har vi haft privilegiet att arbeta med tusentals nöjda kunder, allt från BRF:er till privatpersoner. Vi finns fysiskt på plats på vårt kontor och lager strax utanför Uppsala i stadsdelen Vaksala där vi utgår ifrån.

Kontakta oss idag för kostnadsfri inglasningsoffert!

Oavsett om ni är en privatperson som drömmer om att förvandla er balkong till en oas av lugn och skönhet eller en BRF som behöver uppgradera era gemensamma utrymmen, finns vi här för att hjälpa er. Låt oss ta hand om ert inglasningsprojekt och se till att det blir en smidig och givande upplevelse för er. Kontakta oss här idag för att komma igång, helt kostnadsfritt!

Välkommen till Karpia, där vi omvandlar er balkong till ert nästa favoritrum!

Sätt igång idag

Behöver du hjälp med inglasning?

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi återkommer så fort vi kan.

Obligatoriskt