Inglasningar Uppsala

Så går det till

Vi gör alla typer av inglasningar i Uppsala. Oavsett om du är privatperson, BRF eller företag har vi en glasklar och smärtfri process som fokuserar på att du bli nöjd. Läs mer längre ner.

Inglasningar i Uppsala

Med kundens bästa i fokus

Kundnöjdheten är det som gör att vi får nya uppdrag. Så enkelt är det. Därför har vi skapat en beprövad metod för inglasningar i Uppsala som utgår ifrån kundens behov och önskemål. Vi finns där hela vägen och driver projektet – från det första kostnadsfria mötet till själva inglasningen. Målsättningen är att du som beställare ska behöva involvera dig så lite som möjligt. Samtidigt är vi oerhört lyhörda för dina specifika önskemål och tar gärna fram skräddarsydda lösningar.

Beställer du inglasningar i Uppsala från Karpia kan alltid känna dig trygg i att produkternas utseende, funktion, användbarheten och design håller absoluta toppklass.

Glasklart hela vägen

Steg för steg, så fungerar Karpia Inglasning.

inglasning uppsala

Du bokar ett gratis hembesök

Vi diskuterar tillsammans olika lösningar och tar sedan fram en offert.

inglasning uppsala

Vi presenterar offert

Vi gör en utförlig offert som du tar ställning till.

inglasning uppsala

Vi glasar in

Luta dig tillbaka medan vi utför monteringen.

inglasning uppsala

Du blir nöjd

Klart! Vi har 5 års garanti för både material och montering.

Hembesök och tydlig planering

Har du bokat ett kostnadsfritt besök? Grattis! Inom kort kan du njuta av din nya inglasning. Under det inledande hembesöket beskriver du vilken inglasning du vill ha och därefter diskuterar och rådgiver vi vilken lösning vi anser skulle passa. Vi strävar alltid efter att hitta den ultimata lösningen för just dig.

När du gillar upplägget tar vi fram en offert, designritningar, presenterar olika finansieringslösningar, tar fram bygglov och andra nödvändiga avtal. Ha i åtanke att alla balkonger och terrasser är unika, så det är svårt att sätta ett generellt pris på en inglasning. Balkongens form, mått, monteringssätt och tekniska krav är exempel på faktorer som påverkar prissättningen.

Smärtfri montering

Dags att skrida till verket! Med de godkända designritningarna redo bestämmer vi ett datum för monteringen som passar dig. Självklart säkerställer vi att alla mått är exakta och att konstruktionen uppfyller dina krav i detalj.

Monteringen utförs av en av våra specialister med mångårig erfarenhet av inglasningar i Uppsala. Vi lämnar din inglasningsplats som vi hittade den, det vill säga rent och snyggt.

Fullständig garanti

Skulle du mot förmodan vara missnöjd erbjuder vi generösa garantier för både material och montering. Du har alltid fem års garanti på produkterna och monteringen.

Eftersom samtliga glas är av termiskt härdat säkerhetsglas och CE-märkta är produktens hållbarhet lång. En CE-märkning ges enbart till byggprodukter som uppfyller EU:s tuffa krav på miljövänlighet och säkerhet.

års garanti

Säkerhetsglas

CE-märkta produkter

Anpassa design

Beprövade produkter sedan 1978

Fantastiska
uterum

3 000+

Inglasningar

10+

Års erfarenhet

1978

Beprövade sedan

96%

Kundnöjdhet

Sätt igång idag

Behöver du hjälp med inglasning?

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi återkommer så fort vi kan.

Obligatoriskt